fredag 15 oktober 2010

En vacker ring av Amanda Egilsson


Många bär namnsmycken i form av halsband. Dem är också fina, absolut men jag har alltid velat ha en ring. Och nu har jag hittat precis den jag vill ha. Min still, mitt i prick. Design av Amanda Egilsson. 1599 tror jag att den kostade.

4 kommentarer:

  1. Jättefin ring. Också i min smak! Men lite för dyrt. Jag bär dessutom så sällan smycken. Åhh, vad jag gillar den där lila Odd Molly koftan och även jeansen Olivia längst ner. Fast jag är för tjock just nu. Dessvärre.Jag gillar även klänningen här jämte till flickan, mina döttrar skulle passa i sådant. Fint!Ja, egentligen är allt fint som du lagt upp här. :))
    Kramar, Maria.

    SvaraRadera
  2. Godkväller :). När jag gick silversmideskurser gjorde jag massa ringar,örhänge(eller heter d öronhänge??) mm å alla hade då ingraverade namn på sig. Fint och roligt att ge bort. SYND att jag inte går kvar då hade jag med glädje gjort en åt dig :). Kanske att det finns sådana kurser hos dig också? Inte jättedyrt å är det en bra silversmed så får man göra det mesta :). Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad söt! Jag skulle vilja ge en sån till min dotter när hon fyller 20år men den är lite dyr men himla fin var den! Ha en skön helg å kram! Nina

    SvaraRadera
  4. Hej, du..på tal om pinsamt så har jag råkat komma åt en knapp så min text o allt på min blogg är jättestort och jag vet inte hur jag ska ändra tillbaka..haha..så tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Men om du får reda på hur man ändrar textstorlek på bloggen får du gärna berätta. Alltså jag vet hur man ändrar storlek på text i inläggen det är själva min bloggsida som har blivit förstorad :S
    Ha en skön lördag!
    Kram Nina

    SvaraRadera