torsdag 7 oktober 2010

Kladdkaka-kondetorirecept


4 ägg
6 dl socker (vispa ägg och socker poröst)
2 tsk vaniljsocker
8-10 msk kakao
1 tsk salt
200 g smält margarin (rör ner sist)
1 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl (blanda med bakpulvret)

Blanda alla igredienser.
Smörj och mjöla en form med löstagbar botten.
Grädda 35-40 min i 175 grader.

Servera med vispad grädde.

Tips! Gör kakan dagen innan den ska ätas så den stelnar riktigt. Går utmärkt att frysa.

3 kommentarer:

  1. Hallå där. Jasså är du här med! Fin sida! Ja oc tack för recept. Välbehövligt!

    SvaraRadera
  2. Hoppsan, jag stavade visst fel också, konditori ska det vara :), eller?

    SvaraRadera
  3. Vilken fin blogg du har!
    Smarriga recept. Måste prova i helgen:)kram:)

    SvaraRadera